Kodinsisustus – Miten valita ikkunoiden hoito


kuvan lähde : www.pixabay.com

Oletko valmis uuteen ikkunakäsittelyyn, mutta sekaisin valtavan määrän valintoja? Tässä on muutamia kodin sisustusvihjeitä, joiden avulla voit lajitella lukuisten ikkunankäsittelyvaihtoehtojen läpi.

Ensimmäinen vaihe on arvioida itse ikkunan rakenteellista muotoilua. Tarkastele myös ikkunaa huoneen puitteissa ja miten huone on käytössä. Onko sinulla kauniita ikkunoita, jotka haluat näyttää tai tehdä ikkunat tarvitsevat vähän apua jonkin tyyppisen ikkunan ”peitellä”?

Mikä on sisustustyyliasi?

Mikä on sisustustyyliasi? Rakastatko keräilytuotteidesi näyttämistä vai pidätkö siistinä, puhtaana pinnalta, jota on helppo hoitaa? Pidätkö vapaasti seisovista huonekaluista vai ovatko sisustetut kalusteet enemmän tyylisi? Nämä kysymykset auttavat sinua määrittämään, haluatteko perinteistä ulkoasua tai nykyaikaisempia tyyliä ja auttaa sinua koordinoimaan ikkunahoitoa koristeellisella tyylilläsi.

Seuraavaksi viettää paljon aikaa päättää kangasta. Älä kiihdytä kalliita virheitä. Kun teet päätöksesi, pidä mielessä, miten materiaalia käytetään ja myös materiaalin kangasta. On parasta pitää materiaali tapana, jolla se roikkuu ikkunassa.

Toinen kodin sisustuskoodi on aloittaa valintaprosessi suosikkien väreillä sen sijaan, että se vaikuttaa muotiin tai ajatukseen, että haluat vain jotain erilaista. Ottakaa huomioon, kuinka kevyt ja kausien muutos vaikuttavat väriin. Ole rohkea korostusväreillä! Jos olet epävarma ikkunakäsittelyjen väristä, valitse verhotyynyt, jotka ovat hieman vaaleampia kuin seinien väri. Teemalla on myös keskeinen rooli, olettaen, että teet Windows-pelin hoitoa pelihuoneeseen, jota käytetään pääasiassa pelitoimintaan kuten biljardiin, korttipeleihin tai online-pelejä sivustoihin kuten kampanjakoodi.fi, niin urheiluseema sopii.

Kuvio toimii eri tavalla kuin ikkunassa kuin muissa paikoissa. Sinun on harkittava, miten se näyttää, kun ikkuna hoitoja avataan ja suljetaan, tai kun sävyt ovat vedetty ylös ja alas. Harkitse kuvion asteikkoa, jotta se ei ylikuormita ikkunaa tai olisi niin hienovaraista, että sitä ei tuskin voi nähdä etäisyydeltä.

Tekstuuri on hyvä tapa kiinnostaa ikkunoiden hoitoja, jos ikkunan kuvio ei ole sinun tyylisi. Sironan, silkin, pitsien, damastin tai liinavaatteiden käyttö ikkunahoitoihin lisää tyylikkyyttä kuvioon vapaaseen huoneeseen.

Lopuksi yritä kokeilla värejä verhoillasi tai koko tyyliisi. Modernit mallit pyrkivät kohti yksinkertaisia, vähäpäästöisiä värejä, jotka eivät erottele. Mutta voit tehdä rohkean lausunnon tuomalla jonkin verran väriä, ainakin ikkunoiden päällysteisiin. Kun kirkkaalla värillä on verho tai sävyt, huone varmasti kiinnittää huomiota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *